Tästä se lähtee!

Leiriläset ovat saapuneet Villiin Länteen!Ensimmäinen leiripäivä alkoi vaudilla kun leiriläset kurvasivat kahdella bussilla Lintukodon leirintäkeskuksen pihaan.
Kun kaikki olivat saanneet omat laukut ja kassit busseista talteen ja bussit olivat lähteneet, keräänyimmen lipputangon ympärille jossa leiripäällikkö Isko kertoi mihin kämppiin jokainen pääsis nukkumaan.


Kun kaikki oli saaneet laitettua sänkyihin lakanat oli välipalan vuoro. 
Sillä välin kun pienimmät intiaanit & länkkärit olivat syömässä.
Isommat Intiaanit avustivat rakentamaan tiipiin.


Välipalan jälkeen leiriläset jaettiin ryhmiin.
Ryhmissä he lähtivät etsimään omia keppihevosia varten keppejä metsästä.


Sitten kun kaikki olivat lötäneet itselleen juuri sen täydellisen kepin omaa hevosta varten oli päivällis aika. Päivällisen jälkeen oli Pienimpien talon (Keski-Länsi) saunavuoro ja sillävälin muut leiriläset valmistivat omia keppihevosia ja vuorollan osallistuvat vuotuiseen leirikasteeseen.


Loppujen lopuksi kun kaikki olivat selvinneet leirikasteesta, tehneet itselleen(tai jollein toiselle) hienon keppihevosen ja käyneet saunassa oli aika laskea lippu ja syödä vähän iltapalaa. Iltapalan jälkeen oli vielä ohjelmassa iltanuotio jonka ääressä me katselimme ohjaajien näytelmää joka kertoi miten Lucky Luke otti Daltonin veljekset kiinni pankki ryöstöstä. "Se oli ihan tosi hauska"


Ohjaajien näytelmän jälkeen leiriläsille jaettiin Leiri huivit ja passitettiin hapammaspyykille ja nukkumaan.
"Olipas touhuntäyteinen päivä."  


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tiistai

Maanantai