Tiistai

Hyvää yötä ja huomenta


Tänään se koitti, nimittäin ensimmäinen aamu leirillä. Valitettavasti tänä aamuna ei vielä päästy kiertämään lampea kovan sateen vuoksi, mutta ei huolta kyllä me vielä keretään.


Mutta vaikka sää ei meitä heti aamusta suosinutkaan, niin oppilaat eivät lannistuneet. Vaan marssivat taikakoulun ruokalaan nauttimaan keittiö tonttujen valmistamasta aamupuurosta.Sitten kun sade oli hieman hellittänyt ja kaikki oppilaat olivat saannet mahansa täyteen. Siirryimme päivän ohjelman pariin. Tänään tiedossa olikin sitten vesisotaa ja taikaturnaus, joissa otettiin mittaa siitä millaisia velho- /noita oppilaita meillä täällä tänä vuonna onkaan.
Kun kaikkien taidot oli mitattu ja kaikki olivat käynneet syömässä ainakin kahdesti, kello olikin jo paljon. Mutta jotta voitaisiin käydä makuulleen oli vielä muutama muodollisuus hoidettavana. Sitten vihdoin saunomisen jälkeen oli lopulta aika iltapalan ja samalla joka iltaisen tarinan jatko-osan.

Ei haittaa vaikka vähän sataa, kyllä ne makkarat silti paistuu.


Nyt on taas kuultu hieman jatkoa tälle koko leirin jatkuvalle jännittävälle ihmissusi-tarinalle. Kuka tietää miten se voikaan päättyä??

Hyvää yötä ja kauniita unia toivottaa lintukodon väki.
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sataa ja paistaa mut ei se haittaa